CANmobile предлага продажба на резервни части и сервиз за мобилни телефони.

Резервни части и сервизно оборудване от CANmobile

 

 

Временно резервните части няма да бъдат активни в сайта, може да се свържете на 0878 717 932 за конкретна информация!

Резервни части може да откриете в категориите   Части и сервизно оборудване   и  Най-нови части  

Асортиментът включва части за телефони на водещи брандове. Ще намерите:
Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi, Motorola, Nokia, Sony, Alcatel,  Lenovo, RealMe, LG и др.
Ще намерите: Дисплей LCD, Микрофони, Батерии, Букси. И още Лентови кабели, Платки, Стъкла, Говорители, Задни капаци и  др.

При закупуване на сервизна част не се опитвайте да я смените в домашни условия без необходимата техника и познания. Подмяната на резервна чат от неспециалист може да доведе до повреди на компоненти от телефона. Винаги се обръщайте към професионален сервиз за подмяна на резервна част или ремонт на телефона. За съжаление много често опитите да бъде сменен дисплей завършват с неблагоприятен резултат и дори счупване на дисплея.

Клиентите на едро за да получат отстъпка е необходимо да направят регистрация в canmobile.bg.
Може да се свържат и с отдел резервни части и сервизно обслужване 0878 717 932 за повече информация.
Клиенти на едро които поръчат резервни части на обща стойност над 35 лв. до 14.00 часа може да ги получат с безплатна доставка в рамките на гр. София до края на работния ден.  За провинцията се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ обикновено на следващия работен ден, като се заплаща стойността на доставката според тарифата на куриерската компания.

 

 

CANmobile GSM сервиз – пълно сервизно обслужване за мобилни телефони.

Ще Ви предложим експресен и качествен ремонт на телефона. Екипът на CANmobile  e съставен изцяло от доказано добри сервизни специалисти с многогодишен експертен опит в ремонтите в областта на мобилните устройства.

Очаквайте ремонт в максимално кратки срокове, без да се налага телефона Ви да бъде в сервиза повече от ден. В случай, че повредата предполага ремонта на апарата да се извърши в рамките на работния ден, то ще може да  го получите още в същия ден. При по-серизни повреди ще Ви информираме в какъв срок може да бъде ремонтиран телефона.  Забавяне може да се получи при ремонт на по-малко разпространени марки на пазара. По принцип може да ремонтираме и поправим всеки телефон. Направете запитване към сервизния отдел където ще получите информация как може да извършим ремонта на по-малко разпространените модели. Предлагаме услуги от смяна на батерия и букса до смяна на счупен LCD дисплей. Без значение какъв смятате, че е проблема на телефона Ви не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви дадем информация за начина на работа и какво може да Ви предложим за да отстраним проблема. Сервизът на CANmobile се намира в София, но може да ремонтираме телефона и да Ви го изпратим с куриер до всяка точка на страната. При предоставяне на телефона в GSM сервиза на CANmobile Ви гарантираме, че ремонта няма по никакъв начин да повлияе на съдържанието на вашата информация. Тя ще бъде запазена и защитена. За установяване на повреди ще Ви помогнем като направим диагностика на смартфона, след което ще Ви предоставим информация за проблема. Така Вие ще решите дали да бъде извършен ремонт на Вашето устройство. Може да отстраним всякакви неизправности като заменим повредените части и приведем телефона във вида зададен от производителя. Сервизът на CANmobile разполага с професионална диагностична апаратура позволяваща пълна диагностика. Екипът ни от професионалисти може да отремонтира всеки модел мобилен телефон и да предложи консултация, хардуерна, софтуерна поддръжка и разкодиране.

CANmobile предлага:

– смяна на стъкло
– смяна на touch screen
– смяна на дисплей
– смяна на стъкло / LCD екран
– смяна на touch screen и LCD екран
– смяна на батерии
– смяна или ремонт на зарядни и хендсфри букси
– сямна на лентови кабели
– смяна на или ремонт на слушалки, говорител, високоговорител, микрофон
– смяна на жакове за аудио
– смяна на стъкла за камера
– смяна на преден корпус и заден корпус
– смяна на платки
– цялостна диагностика на мобилен телефон и др.

Всички ремонтирани телефони може да бъдат доставени в кратък срок на посочен адрес или взети от сервизната база.
За да задоволи нуждите на клиентите CANmobile поддържа голям асортимент от резервни части и консумативи за мобилни устройства. Разполага с богата гама оригинални части за да се гарантира качеството зададено от производителя.
За всякакви въпроси относно ремонт на мобилни телефони  се свържете с отдел резервни части и сервизно обслужване 0878 717 932.
Translate »